LANSERINGSTILBUD

PRESENTERER

Pumper-Pakken

En norskdesignet treningsutstyrpakke satt sammen for at du skal få mest mulig ut av hjemmetreningen i perioden hvor treningssentrene holder stengt, men også når det skulle friste med en fullverdig frivektsøkt i stuen, hagen, parken, på terrassen eller på hytta.

5 499,-

Nå 4 699,-

Inkludert frakt

Gjelder kun et begrenset
antall enheter.

Hvorfor er
Pumper-Pakken unik?

En treningstang med en ny revolusjonerende låsemekanisme. Kombinert med en slitesterk løftematte og våre helt egne kompakte vektskiver.

20200430 Pumper FLATISOZOOM Gjennomsiktig 3

SlideLock™

Fra tung knebøy til lett skulderpress på et blunk, med en helt ny patentert vektstang.

Skift og lås vektene dine på 1-2-3. Fra lette til tunge, til lette vekter mer effektivt enn noen gang. Perfekt for supersetting og droppsetting.

 • nut
  Lås som ikke glipper

 • shield with checkmark icon
  Sikrere treningsopplevelse

 • collar lock to barbell icon
  Ingen behov for fjærlås

 • measurement icon
  Kompatibel med egne vektskiver

Få maksimalt ut
av hjemmetreningen.

Pumper-Stangen veier 3 kg og har en kapasitet på hele 80 kg. Det kompakte og solide designet gjør at du får en ekte treningsopplevelse hjemme i stuen. Utstyret er laget med høykvalitets materialer som benyttes i profesjonelt treningsutstyr.

Treningsutstyret
hjemmet ditt
mangler

Dette får du i Pumper-Pakken

Pakken består av vår norskdesignede patenterte vektstang med innebygd lås, i kombinasjon med spesialtilpassede vektskiver og en slitesterk, samt støydempende løftematte. Tren variert og tungt uten å måtte bekymre deg for gulvskader, støy eller plassmangel.

 • Pumper-Stang med SlideLock™
 • Gungnir Løftematte
 • Gungnir 18,5 kg 25 mm vektskiver 
  • 2x 0,5 kg
  • 2x 1,25 kg
  • 2x 2,5 kg
  • 2x 5 kg

Pumper-Stangen

Enklere, raskere og sikrere låsing av vektskiver med innebygget SlideLock™

Denne stangen er laget av rustfritt stål, noe som gjør den både lett og solid. Skaftet har en lett serratering som bidrar til et utmerket grep under trening. I kombinasjon med vår patenterte SlideLock – teknologi, skapes det en tryggere, ryddigere og mer brukervennlig treningsopplevelse i hjemmet. 

3 499,-

Nå 3 149,-

Ved kjøp av Pumper-Stang alene.

(Ekskludert vektskiver og løftematte)

En fullverdig treningsopplevelse i hjemmet

Lag din egen kompakte vektløfterigg hjemme. Pumper-Pakken er satt sammen for å gi deg det utstyret du trenger hjemmetreningen din. Pumper-Stangen tilbyr et bredt utvalg av muligheter, mens  Gungnir løftematte sørger for at du kan trene i stuen din uten å bulke eller ripe gulvet.

Dette følger med i Pumper-Pakken

 • 1x Pumper-Stang med SlideLock
 • 1x Gungnir Løftematte
 • 18,5 kg gummibelagte vektskiver:
  • 2x 0,5 kg
  • 2x 1,25 kg
  • 2x 2,5 kg
  • 2x 5 kg

Send oss en mail til: info@gungnir.no, hvis du ønsker å bestille ekstra vekter til Pumper-Pakken.

Pumper-Stangen

Pumper-Stangens banebrytende SlideLock-teknologi gjør det raskere og enklere å skifte vekter. Det unike fjærlåsfrie designet gjør at du alltid har låsen i nærheten, og kan låse vektene på under to sekunder. Med denne stangen, kan du være sikker på at vektene ikke kommer til å falle av under treningsøkten. Stangdiameteren er beregnet i kombinasjon med serrateringen, for å gi et godt grep under hele økten. Diameteren på stangen ligger på en standard  25 mm, noe som gjør det mulig å bruke andre vektskiver med samme mål. Dette er en perfekt stang for hjemmebruk, men kan likeså godt brukes til gruppetrening.

Specifications
Stangbruk
Flerbruks
SlideLocks
Rustfritt stål
Lengde på stang
142 cm
Lastbar ermelengde
20 cm
Serratering
Mild
Senter-serratering
Mild
Grepsmerke
Enkelt
Skaft
Rustfritt stål
Nålelager/Kulelager
Ingen spin på hylsene
Garanti
Livstidsgaranti*
Gungnir garanterer for dette produktet ved mangler i materiale, funksjonalitet og feil i sammenstilling i løpet av produktets levetid **i

Ofte stilte spørsmål

En kompakt stang for hjemmetrening og gruppetrening. Perfekt til bruk i stuen, hagen, parken, på terrassen eller på hytta.

LØFT SlideLocken opp ved å ta tak i den på hver side med fingertuppene, GLI den langs ermet på stangen helt frem til vektskivene, LÅS ved å simpelthen slippe den.

Ermene er 25 mm i diameter. Dette betyr at alle vektskiver med større hull kan brukes. Vi anbefaler vektskiver med høyst 27 mm i diameter for å gi den beste treningsopplevelsen. Vektskiver kan variere i tykkelse og kan på det meste skape et gap på 4,5 mm mellom SlideLock og vektskiven.

Det er søkt om patent i flere land i verden, men SlideLock-systemet er foreløpig patentert i Norge.

Rustfritt stål, med et nikkelbelegg. Det er en magnet på innsiden som bidrar til å holde låsen tett på stangen. 

Mild serratering både i midten og på resten av skaftet.

Gungnir garanterer for dette produktet ved mangler i materiale, funksjonalitet og feil i sammenstilling i løpet av produktets levetid.

Nei, stangen er ikke laget for å droppes, og vi anbefaler at du bruker den sammen med Pumper løftematte.

Skandinavia, EU og USA

Sort oxid på skaftet, og nikkel på ermene.